Základní informace

Práce na plný úvazek

Chomutov, Žatec, Most, Litvínov, Louny, Kadaň, Podbořany

33000 Kč - 34500 Kč

Mám zájem

018 Hledáme zkušeného operátora do výroby pneumatik za atraktivní plat 34 500 Kč

Otevřete dveře k nové výzvě - Přidejte se k nám do výroby pneumatik!

Naše společnost hledá nadšeného a zručného operátora, který chce být součástí našeho týmu tvůrců kvalitních pneumatik. Pokud hledáte šanci vstoupit do dynamického průmyslového prostředí a podílet se na výrobě produktů, které mění svět silniční bezpečnosti, pak jste tu správně. Naše společnost nabízí stabilní zaměstnání, atraktivní benefity a možnost profesního růstu. Přijměte výzvu a připojte se k nám na cestě k excelenci v oboru výroby pneumatik!

Náplň práce:

Účast na výrobních procesech v rámci linky na výrobu pneumatik.

Provádění jednoduchých montážních a kontrolních úkonů.

Manipulace s materiály a komponenty podle pokynů.

Dodržování bezpečnostních standardů a pracovních postupů.

Spolupráce s ostatními členy týmu pro dosažení stanovených výrobních cílů.

Požadujeme:

Zkušenosti v oblasti výroby nebo montáže alespoň 1 rok

Schopnost aktivní práce s PC

Flexibilitu spojenou s prací ve směnném režimu.

Trestní bezúhonost

Spolehlivost, pečlivost a schopnost pracovat jak samostatně, tak i v týmu.

 

Nabízíme:

Stabilní zaměstnání: Příležitost pracovat v renomované nadnárodní společnosti s dlouholetou tradicí v automobilovém průmyslu na HPP s možností převodu do kmene již po 6 měsících.

Atraktivní platové ohodnocení: Bezkonkurenční mzda až 34 500 Kč

Benefity: Široký balíček zaměstnaneckých benefitů, včetně stravenek, svozové dopravy zdarma (Most, Chomutov, Louny, Kadaň, Klášterec nad Ohří, Litvínov), 13. plat aj.

Růst a rozvoj: Možnosti profesního růstu a školení pro další rozvoj dovedností a kariérního postupu například na oddělení kvality apod.

Přátelské pracovní prostředí: Podpora týmové spolupráce a příjemná atmosféra, která podporuje váš osobní i profesní rozvoj.

Přijměte výzvu a připojte se k nám na cestě k získání stabilního zaměstnání v nadnárodní společnosti s dlouholetou tradicí, atraktivního platového ohodnocení a možnosti rozvoje dovedností. Volejte ZDARMA 800770055

Ve snaze eliminovat diskriminaci na základě genderu aktivně vyhledáváme kvalifikované kandidáty bez ohledu na jejich pohlaví a národnost. Z důvodu jazykové úspornosti používáme v inzerátu ženský nebo mužský rod, avšak toto označení zahrnuje všechny genderové identity. Různorodost je pro nás klíčem k úspěchu a inovaci. Přidejte se k nám a buďte součástí této pozitivní změny.

Máte zájem o tuto nabídku?

Přihlaste se k odběru novinek

Děkujeme

Vaše zpráva byla odeslána.

Zavřít

Děkujeme

Váš e-mail jsme uložili do naší databáze.

Zavřít

Ivan Nídr

Wedesign s. r. o

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed elit dui, pellentesque a, faucibus vel, interdum nec, diam. Morbi leo mi, nonummy eget tristique non, rhoncus non leo. Vivamus ac leo pretium faucibus. Phasellus enim erat, vestibulum vel, aliquam a, posuere eu, velit. Aliquam ornare wisi eu metus. Duis bibendum, lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus. Quisque tincidunt scelerisque libero. Nulla pulvinar eleifend sem. Morbi imperdiet, mauris ac auctor dictum, nisl ligula egestas nulla, et sollicitudin sem purus in lacus. In enim a arcu imperdiet malesuada.

Zavřít